oFERTA CATERINGOWA
PROPOZYCJE MENU
Przygotowaliśrny kilka propozycji menu. Możecie wybrać Państwo jeden z przedstawionych zestawów lub skornponować własny. Uwzgldędniamy wszystkie sugestie i życzenia, dostosowujqc jadłospis do rodzinnych gustów i tradycji.

MENU I
95zł / za osobę
- ZUPA: Rosół z makaronem
- DANIE GŁÓWNE: Tradycyjny kotlet schabowy podawany z zieniakami i surówką
- DESER: Panna cotta z musem owocowym
- NAPOJE: 1. Kawa i herbata bez ograniczeń, kompot domowy 0,25l na osobę, woda mineralna niegazowana z cytryna 0,25l na osobę
MENU II
115zł / za osobę
- ZUPA: Aromatyczny krem z pomidorów
- DANIE GŁÓWNE: Soczysta pieczeń z karkówki w sosie borowikowym podawana z ziemniakami i surówką
- DESER: Pucharek lodowy z bitą śmietaną i owocami
- NAPOJE: 1. Kawa i herbata bez ograniczeń, soki owocowe 0,25l na osobę, woda mineralna niegazowana z cytryna 0,25l na osobę
MENU III
135zł / za osobę
- NA POCZĄTEK: Półmisek wędlin i serów, jajka faszerowane, śledź po polsku z cebulką w oleju, sałata z fetą, oliwkami i dresingiem, masło i pieczywo
- ZUPA: Aromatyczna zupa borowikowa
- DANIE GŁÓWNE: Roladki z kurczaka faszerowane suszonymi pomidorami w sosie tymiankowym podawane z patatkami i surówką z białej kapusty
- DESER: Półmisek ciast z własnego wypieku
- NAPOJE: 1. Kawa i herbata bez ograniczeń, kompot lub sok owocowy 0,25l na osobę, woda mineralna niegazowana z cytryna 0,25l na osobę
MENU IV
185zł / za osobę
- ZUPA: Rosół z makaronem i kawałkami mięsa
- DANIE GŁÓWNE: Polędwiczki z kurczaka w chrupiącej panierce, pieczeń z karkówki wieprzowej w sosie borowikowym, roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem, frytki, patatki opiekane z rozmarynem i czosnkiem, surówki z białej kapusty, marchewki, buraków
- DESER: Panna cotta z musem owocowym, patera z owocami
- NAPOJE: 1. Kawa i herbata bez ograniczeń, kompot lub sok owocowy 0,25l na osobę, woda mineralna niegazowana z cytryna 0,25l na osobę
- BUFET ZIMNY: półmisek wędlin i serów, tartaletki z łososiem wędzonym, sałata z fetą, oliwkami i dresingiem, masło i pieczywo